Käyttöehdot

Käyttöehdot

Homman nimi on matematiikka pidättää oikeudet muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa.

Käyttäjätunnukset saanut oppilas sitoutuu pitämään tunnukset salassa eikä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. Oppilaan huoltajat saavat kuitenkin käyttää oppilaan tunnuksia.  Käyttäjätunnukset ja salasanat säilyvät Homman nimi on matematiikan omistuksessa eikä oppilaalla tai Asiakkaalla ole oikeuksia niihin käyttöoikeuden päätyttyä.

Käyttäjätunnukset ovat kirjautumista sekä tilastointia varten. Homman nimi on matematiikka ei anna niistä saatavia tietoja kolmannelle osapuolelle.

Homma nimi on matematiikka on palvelimen (webhotelli.com) järjestelmässä, joka saattaa tallentaa väliaikaistiedostoja toimiakseen moitteettomasti.

Homman nimi on matematiikka ei ota mitään vastuuta nettisivujen toimivuudesta.

Sivut ovat vielä tekeillä. Homman nimi on matematiikka ei ota mitään vastuuta sivujen sisällön paikansapitävyydestä taikka oikeellisuudesta.

Homman nimi on matematiikka pidättää kaikki tekijänoikeudet itsellään.

Käyttäjä sitoutuu Homman nimi on matematiikan ylläpitäjän kanssa sopimukseen, jonka mukaan kaikkien tästä www-sivustosta johtuvien kiistojen selvittämiseksi
sovelletaan Suomen lakia.

Oma ope sivustolla opettajat voivat lisätä kuvia sivustolleen. Mikäli opettaja lataa kuvia sivustolle on hänen pidettävä huolta että tekijänoikeudet ovat kunnossa. Lataamalla kuvan sivustolle opettaja antaa muille sivuston käyttäjille oikeuden käyttää kuvaa näillä sivustoilla.