Opettajan muistilista

 1. Varmista, että oppilaat muuttavat generoidun nimen omaksi nimeksi, näin tiedät kuka on kuka ja mitä hän on saanut aikaan.
 2. Tarkista, että oppilaat ovat ymmärtäneet, mitä teoriasta kirjoitetaan vihkoon ja että he ovat kirjoittaneet sen huolella.
 3. Tarkista, että kotitehtävien teossa ei ole ollut ongelmia.
 4. Käytä Chrome selainta, sillä toimii parhaiten. (Safari ja Opera eivät aina näytä kaikkea.)
 5. Varmista, että vihkotehtävissä oppilaat ovat tarkistaneet tehtävät ja merkinneet vihkoon oikein merkin.
 6. Korosta, että eteenpäin ei edetä, ennen kuin kaikki kohdat tehtävästä ovat menneet oikein. Näin oppilas välttyy väärin ymmärretyltä asialta.
 7. Korosta, että sivut ovat vasta demo-käytössä ja että vastauksissa on vielä virheitä. Oppilaille on hyvä kertoa tästä ja siitä että kyseenalaistavat sivun vastaukset jos on aihetta. Joka tapauksessa on kuitenkin hyvä kysyä opettajalta, että menikö tehtävä oikein vai väärin tällaisissa tapauksissa.
 8. Oppilaan kannataa valita kultataso, se nopeuttaa sivujen aukeamista. Oppilas näkee vain oman tasonsa ja sitä alemman tason tehtävät.
 9. Varmista, että oppilaat käyvät läpi quizlet-kortit. Kortin aloituspuolen voit valita settings painikkeen kautta.
 10. Varmista, että oppilaat vastaavat avoimiin kirjoitustehtäviin (itsearviointi). Kun tarkistat arvioinnit, niin voit kirjoittaa oppilaille myös palautetta. Joskus sivu on ladattava uudelleen avoimeen tehtävään vastauksen jälkeen, että kaikki tulee näkyviin.
 11. Vihkot kannattaa tarkistaa aika pian, jotta oppilaat ovat ymmärtäneet vihkon tärkeyden.

Oppimisen iloa!